Calea Lugojului nr. 54, Timisoara , Telefon: 0256.300.000
« Inapoi | Foto Galerie | Prospect produse | Date pentru contact
RESITA-cea mai lunga telegondola din lume

SPARMATIK_NEU
Decaderea pe toate planurile a orasului Resita nu este un lucru nou, orasul fiind lipsit de orice relevanta economica de cand ma stiu! Exceptia au fost vreo 30 de ani din perioada tarzie a comunismului, cand Romania, sub imbratisarea mainii de fier a stalinistilor a functionat cam o jumatate de secol in sistemul "hei rup", iar la industrializarea Resitei s-au pompat vagoane de bani. Care industrializare, imediat dupa caderea cortinei de fier si aparitia economiei de piata s-a destramat ca un castel de nisip, Resita devenind acea banala localitate "off road" in care turistul ratacit se plictiseste de moarte.

Edilii care s-au perindat in ultimii 20 de ani la carma urbei au facut si ei ce-au crezut ca ar fi mai bine: la o victorie a echipei locale de fotbal, un primar a sarit, imbracat, in fantana arteziana din fata primariei, un altul a publicat, intr-un defunct ziar local, pe o pagina intreaga, apropierea Resitei de Semenic prin funicular (articolul inramat l-am pus in sala de asteptare sub titlul: cea mai lunga telegondola din lume), acelasi edil declarand, inainte de investire, ca "Resita va deveni primul sat cu tramvai din Romania".

De echipa locala de fotbal, cunoscuta candva la nivel republican, s-a ales praful, centrul civic arata a caricatura pietonala, turismul este ca si inexistent iar sistemul medical o parodie (m-a pus dracul sa merg la Resita pentru recoltarea unui PSA CANTITATIV - analiza de sange solicitata de un doctor din Timisoara! Sefa de laborator a sarit ca arsa, maraind ofensata: "la noi nu se fac analize "cantitativ" ci doar "calitativ"). Am ramas fara replica, cu gura cascata ca la dentist. Trebuie insa retinut faptul ca un dram de vina ne apartine si noua, cetatenilor de rand, neincrezatori in realizari tehnice contemporane.

Motiv pentru care va invitam sa faceti un pas inainte, abordand energii regenerabile si sa investiti in viitor.

Sistemele germane de incalzire si electricitate gratuita sunt alegerea potrivita.

Noi va propunem solutii simple si eficiente, pentru ca in lumea falsului si imitatiilor, produsele noastre reprezinta ORIGINALUL.

Sistemele germane KAGO va pot oferi, printr-o investitie minima, caldura si electricitatea GRATUIT!
 
Copyright © seminee.info 2008 - 2016