Calea Lugojului nr. 54, Timisoara , Telefon: 0256.300.000
« Inapoi | Foto Galerie | Prospect produse | Date pentru contact
Romanii - campioni la fumat

ORION_I
Asistam in ultimul timp la un adevarat duel intre fumatori si cei care cer abolirea fumatului la nivel global. In unele tari, la care se pare ca ceasurile ticaie altfel decit la noi, existand orase unde fumatul este interzis pana si pe strada, acest flagel pare a fi pe punctul rezolvarii definitive, cel putin la nivel de perceptie.

Demersul politicienilor la nivel global, de a initia legi antifumat, este usor de inteles daca ne gandim ca anual, pe glob mor in jur de 5 milioane de oameni ca efect cert al fumatului. Statisticile spun chiar ca numarul mortilor din cauza fumatului, dovediti clinic, este mai mare decat suma deceselor cauzate de crime, sinucideri, accidente de circulatie si SIDA.

Dar, spuneam mai sus, tari conduse de politicieni ale caror ceasuri mentale si morale "ticaie" normal, au inteles de mult acest lucru, initiind legi adecvate, legi acceptate de majoritatea covarsitoare a factorilor decizionali ai societatii.

Romanii in schimb, initiaza dezabateri parlamentare si organizeaza talk-show-uri cu producatorii de tigari, tigarete, tutun, pipe, mustiucuri, etc. cu scopul de a prelungi agonia fumatului, pana la infinit, daca s-ar putea chiar si dincolo de moarte (la pomeni mortuare se pun pe masa pachete de tigarigratuite iar in cosciug, pentru a-si umple timpul in neant, defunctului i se pune pipa indragita in timpul vietii, si evident se fac glume sinistre pe tema fumatului, pana la epuizarea fizica a comesenilor.

Pentru ca romanul s-a nascut poet si ... smecher ("jmecher", ca sa fiu in ton cu vocabularulcelor care ne citesc la TV, seara de seara, intr-un ritm terifiant, revista presei) si ca atare, el are raspuns la toate.

Intoarcerea la mama natura este iminenta, indiferent ca ne place noua sau nu, pentru ca natura nu doar ca poate trai fara oameni, ba dimpotriva, i-ar merge chiar mai bine.Un calcul simplu arata ca renuntarea la fumat, timp de trei ani, a doua persoane, ar permite economii suficiente pentru achizitia unui semineu, iar viata dvs. si a celor din jur ar primi astfel un sens mai nobil decat primitivul obicei suicidal de inhalare a gudronului.

KAGO - sistemele germane de ultima ora, va pot oferi, printr-o investitie minima, caldura si electricitatea GRATUIT!
Va invitam, ca alaturi de noi, sa faceti un pas inainte.
 
Copyright © seminee.info 2008 - 2016