Calea Lugojului nr. 54, Timisoara , Telefon: 0256.300.000
« Inapoi | Foto Galerie | Prospect produse | Date pentru contact
CALDURA PENTRU ROMANIA - CONCEPTUL DE ENERGIE BIRTA-KAGO (patru anotimpuri)

concept-energie-4-anotimpuri
Noi promovam ideea de energie cu concepte inovative, de care dumneavoastra, ca si client, veti profita, economisind banii destinati energiei traditionale prin utilizarea cumpatata a energiilor regenerabile.

Acest concept a fost dezvoltat pentru oamenii care iubesc mediul inconjurator si care, prin comportamentul lor exemplar vis-a-vis de resursele de energii ecologice si regenerative constientizeaza necesitatea protectiei mediului, punand in aplicare conceptia lor proprie despre mediu.

Conceptul nostru de energie PATRU ANOTIMPURI confera un inalt grad de independenta - atat in lunile cu mult soare, cat si in zilele geroase de iarna. Pentru ca, indiferent daca e cald sau rece, cu module solare pe acoperis sau in fata casei si cu semineul cu circuit de apa in sufragerie, veti produce, in orice perioada a anului, suficienta energie care sa sprijine eficient prepararea apei calde pentru incalzire, baie sau bucatarie.

Cu ajutorul unui dispozitiv de inmagazinare multifunctional si cu regularizatorul inovativ de energie apartenent, conceptul de energie devine desavarsit. Acest sistem de inmagazinare a fost conceput special pentru dozarea energiei solare si pentru utilarea instalatiilor de incalzire cu circuit de apa. In plus, poate fi conectata si o sursa de incalzire principala (de ex.incalzire pe motorina sau gaz).

In momentul in care energiile regenerative nu mai pot acoperi necesarul de apa calda din casa, dispozitivul de inmagazinare multifunctional - Tornado 615 sau 1020 - primeste cantitatea suplimentara de energie termica prin instalatia de incalzire conventionala.

Astfel, confortul de apa calda este asigurat - in conditiile utilizarii maxime a resurselor de energie regenerativa, economisindu-se bani, respectiv reducand cheltuielile aferente aprovizionarii de combustibili lichizi sau gaz. Comunitatea Europenana a suplimentat in august 2007 mijloacele de finantare a “Programului de impulsionare a pietei pentru energii regenerabile” , destinate promovarii instalatiilor solare.

Colectoarele solare KAGO au fost apreciate ca demne de promovat din partea BAFA (Agentia Federala pentru Economie si Controlul Exporturilor din RFG), cf. directivelor actuale ale Ministerului Mediului. Prin initiativa de protectie a climei, BIRTA-KAGO sprijina acest concept, subventionand finantarea conceptului de energie patru anotimpuri - la cumpararea produselor noastre oferim rate cu dobanda 0,0%.

Astfel putem face ca visul dvs. sa devina realitate, sprijinind actiunea comuna de protejare a climei. Punand ecologie si economie in perfecta consonanta! Fara a mai aminti despre innobilarea casei Dvs si reconfigurarea ei valorica, prin achizitia unui bun - semineul KAGO - pe care il vor mosteni generatiile viitoare!

Tehnologia germana la preturi romanesti!

Informatii suplimentare la 0255.222.222
 
Copyright © seminee.info 2008 - 2016