Calea Lugojului nr. 54, Timisoara , Telefon: 0256.300.000
« Inapoi | Foto Galerie | Prospect produse | Date pentru contact
Energii Regenerabile Gratuite

ORION_I
Desi Romania produce (extrage) gazele naturale autohtone la un pret derizoriu, statul roman, prin firme de resort, revinde populatiei acelasi gaz la cel mai inalt tarif din Europa, invocand varii motive, mai mult sau mai putin plauzibile.

Nu se pune insa problema cat de scumpe sunt sau vor fi gazele in viitor: certitudinea este ca in curand gazele nu vor mai exista !

Nu trebuie sa intrati in panica (desi, atunci cand Rusii au inchis pentru cateva zile robinetele de gaz spre Europa de Est, in Bulgaria au murit de frig 7 oameni ! In Romania insa, daca e sa ne luam dupa statistici, aceeasi morti si-au dat duhul din cauze naturale!

Pentru ca aceste tragedii sa se previna pe viitor, exista o singura solutie: energie solara, energia verde, regenerabila si gratuita, pe care o puteti obtine si prin BIRTA GROUP, tehnologia produsa de cel mai mare producator din Europa in domeniu KAGO Germania.

Daca doriti sa spuneti un NU hotarat facturii de gaze sau electricitate, ne puteti contacta la telefonul verde 0255/22.22.22

04.12.2009
 
Copyright © seminee.info 2008 - 2016