Calea Lugojului nr. 54, Timisoara , Telefon: 0256.300.000
« Inapoi | Foto Galerie | Prospect produse | Date pentru contact

Augustin Beldeanu

Gura mare, specifica natafletilor

BILBAO
Domnule Augustin Beldeanu,

Nu stiu ce comentarii "abjecte" sa fi facut la adresa insignifiantei dvs. "personalitati" de m-ati inserat in blog-ul partidului dvs.? Nu cunosc si nici nu ma intereseaza cine sunteti si ce orientare politica aveti, deoarece nu fac parte din vreun partid de pe aceste meleaguri, deci nu pot fi acuzat nici macar de partinitate. Daca cumva faceti parte din partidul expirat si insipid cu care va afisati, este problema dvs. personala, nu va deplang si nici nu va ridic in ceruri., Este insa cert ca faceti parte din categoria persoanelor care latra si-i scuipa pe toti cei ce nu impart aceeasi opinie (politica) cu ei.

Atunci cand afirmati despre cineva, pe care nici macar nu l-ati vazut vreodata, ca "bea malt FERMENTAT" este posibil sa va identificati propria persoana prin ceea ce vreti sa negati sau sa parodiati. Devine astfel evident ca, cei care nu sunt de acord cu optiunile dvs. politice poseda (desi in dorul lelii si lehamite, simt nevoia sa va citez) "sfera intelectuala depasita" . Afirmati mai departe axiomatic, domnule Augustin Beldeanu, pe blog-ul personal: "Viata politica face parte din viata unui popor. Poporul este alcatuit din oameni".

Ce filozofie, domnule, sa cazi pe spate, nu alta. Acuma inteleg de ce comentariile facute de alti "blog-eri" recunoasteti a le cenzura: nu trebuie sa existe pareri contradictorii, eventual mai elevate, pentru ca nu da bine la imaginea partidului! Suma sumarum: prin exagerari infantile, dvs. riscati sa intrati in acea categorie de inepti care se supara precum "vacarul (sau magarul) pe sat"

Apropo de remarca dvs. din subsol: sunteti inca precoce (intelectual) si insignifiant (politic) ca sa puteti conchide, afirmand salamonic la adresa umilei mele persoane cand imi recomandati: "meditati putin la ce v-ati propus sa reallizati in viata ..." (evident, "reallizati" marcate, tipic doctrinei ce pare sa va fi acaparat, cu doi de l, cand de facto va comportati aidoma unui caracter fictiv din nuvela lui Don Quixote, Sancho Pancha, in redactarea lui Don Miguel de Cervantes Saavedra). Ah, era sa uit, domnule Augustin Beldeanu: nu va impacientati, daca voi publica aceste consideratii redactate la repezeala, intr-o zi de sarbatoare, dupa ce am dat accidental peste veninul scuipat de dvs. - atat de important chiar ca nu sunteti pentru a va cere, umil, permisiunea!

Dar, cine stie, poate ca intr-o zi veti creste, va veti maturiza, iar atunci veti constata ca prietenii nu se castiga injurandu-i ca la usa cortului. Chiar daca acestia mai au si alte pareri, ori beau "malt fermentat" (desi, va rog sa retineti: in cantitati rezonabile, maltul are un efect pozitiv asupra organismului, reglānd, atat tensiunea arteriala - care la dvs. pare a fi luat-o razna - cat mai ales nivelul colesterolului)!

In acel indepartat D-day al maturizarii dvs. politice, pe care vi-l doresc sa-l apucati, argumentele ar putea fi sustinute de fapte, fara riscul a ramane doar simple... bla, bla (ma rog, ham, ham!).

Va doresc mult succes, si, retineti: e destul loc sub soare pentru toti (era sa-mi scape "marea este gradina Domnului")!

Cu salutari,

Birta, cel fara de blog ...
 
Copyright © Seminee.info 2008 - 2016