Calea Lugojului nr. 54, Timisoara , Telefon: 0256.300.000
« Inapoi | Foto Galerie | Prospect produse | Date pentru contact
In Romania fosta securitate a murit, dar nu se preda!

BILBAO
Zilele trecute, taman cand intram in birou, m-a sunat, pe telefonul de serviciu nr. 300.000 (cu prefix de Timisoara), un cetatean. Am ramas putin nedumerit de cei care au informatiile privind traseul meu, dar mai ales de intrebarile interlocutorului meu "de ce se implica, BIRTA, in actiuni de protectia mediului, daca exista motive ascunse ce ar trebui stiute, de unde sunt procurati banii de investitie", etc.

L-am intrebat pe interlocutorul nervos de la celalalt capat al firului cum il cheama. Sunt Pavel, zice el, din Bocsa, si, pac! inchide telefonul. Mai tarziu, am aflat ca apelul telefonic n-a fost efectuat din Bocsa, de la locuinta Pavel X. Era un numar guvernamental ce apartinea de "serviciile, care nu doarme" ci stau cu ochii vigilenti pe tot ce misca in tara... .Scria recent John Gray, in Guardian ca "Schimbarea abrupta in perceptia oamenilor se poate explica, partial, prin terorism".

Cu alte cuvinte, la noi schimbarea este aproape imposibila, pentru ca traim intr-o tara pasnic involvata intr-un profund proces de democratizare si integrare europeana, ca atare, "militianul" Pavel nu cred ca-si mai poate revizui ideile, ca de perceperea realitatii, nici vorba.Imi zicea mama, pe buna dreptate, invocand-ul pe Moise dupa un citat biblic, ca trebuie sa treaca cel putin doua generatii pana ce oamenii inteleg si se obisnuiesc cu o noua stare de fapt. Ce nu pricepe "Pavel" (si alte fosile cripto-comuniste) este ca, politica de promovare a energiilor regenerabile si gratuite, atat in tara cat si aievea nu trebuie, dar nici nu poate fi oprita.

Cu pasi inceti dar fermi, omenirea intra in normalitate, asa cum ne-a fost oferita viata pe Terra, de Geneza, odata cu aparitia speciei umane.
Creatorul s-a gandit la toate, dar omul se gandeste doar cand ii ajunge cutitul la os. Dar, vorba aceea - mai bine mai tarziu decat niciodata!
 
Copyright © seminee.info 2008 - 2016