Calea Lugojului nr. 54, Timisoara , Telefon: 0256.300.000
« Inapoi | Foto Galerie | Prospect produse | Date pentru contact
Incalzire gratuita prin energia solara, voltaica, pe peleti sau lemne.

KIEL
(Programul european BIRTA-KAGO: CALDURA PENTRU ROMANIA )
De cand cu zborurile de "low cost", pentru drumurile mai lungi de 200 km. las masina in garaj, la destinatie apeland la transport cu taxi sau metroul. Este comod, rapid si, paradoxal, mult mai ieftin.

Daca fac abstractie de taxiurile pesedistului Miron Mitrea, care, in perioada cand era ministru la transporturi a umplut aeroportul "Henri Coanda" din Bucuresti cu aceste cosciuge pe patru roti - scumpe, proaste, neincapatoare - in aceste dricuri galagioase, chiar si atunci cand au in dotare aer conditionat, te coci de caldura.

Mai mult, cand prind liber la sosea, soferii gonesc cu toate geamurile larg deschise, astfel incat ajuns la destinatie, trebuie sa incepi sa-ti pui in ordine parul ravasit si plin de praf, daca nu vrei sa te confunde cunoscutii cu Einstein in dizgratie. Despre rasfoirea ziarului pe parcursul unei ore de taxi de la aeroport la oras, nici nu mai poate fi vorba.

Contrariat pe aceasta tema, am mers "pe fir" constatand spre uimirea mea ca majoritatea taximetristilor, dar si alti posesori de autoturisme utilate cu aer conditionat, atat din Bucuresti cat si din provincie nu-l folosesc, motivul fiind foarte simplu: aerul ventilat este prea rece si dupa o zi de soferit te alegi cu teribile dureri de gat.

Nu voi face acuma si aici teoria chibritului privind folosirea si eficienta climatizarii auto, este un lucru foarte vechi, deja banal si extrem de confortabil, insa doar daca este folosit eficient, si mai ales chibzuit; abuzul (coborarea temperaturii la 16 C) este daunator pentru sanatatea ocupantilor, in ciuda faptului ca alimentarea cu aer rece este gratuita.

Dar, pentru soferii non-conformisti geamurile auto larg deschise, desi poluante fonic, devin rutina si nu le dau bataie de cap (zic ei!), actionand dupa principiul "noi muncim si nu gandim!" Si ce daca pentru optiunea de aer conditionat la cumparare s-a achitat peste 10 % din pretul masinii? Lucruri cumparate inutil pe parcursul vietii pot fi enumerate cu duiumul.

Este un motiv pentru care, la solutiile de incalzire propuse de noi, va asiguram ca veti beneficia cu siguranta de confort si in acelasi timp veti economisi o caruta de bani.

Indiferent daca veti recurge la incalzire gratuita prin energia solara, voltaica, pe peleti sau lemne. Sortimentul nostru constituit din peste 450 de seminee, din care se pot monta peste 5000 de modele, este convingator.

Vizitati cel mai mare show-room din Romania, deschis de curand la Timisoara. Noi va propunem solutii simple, pentru ca in lumea falsului si a replicilor, produsele noastre sunt ORIGINALUL.

Sistemele germane KAGO va pot oferi, printr-o investitie minima, caldura si electricitatea GRATUIT!
 
Copyright © seminee.info 2008 - 2016