Calea Lugojului nr. 54, Timisoara , Telefon: 0256.300.000
« Inapoi | Foto Galerie | Prospect produse | Date pentru contact
First pole on mount semenic
Muntii Semenic isi arata muschii

Prima statie solara de iluminat stradal de pe Muntele Semenic a devenit functionala.
Este un model revolutionar si gratuit,cu care, noi cei de la BIRTA GROUP, ne mandrim.

Pe ici pe colo,ne mai pisca unii de partea dorsala,dar se pare ca acest lucru face parte din normalitatea zilelor noastre,fiind probabil determinat genetic de ADN-ul aruncat in zeflemea in spatiul carpato-dunarean,in a saptea zi a Genezei,de catre Creatorul obosit de Facerea lumii.

Aceste lampi cu leduri le-am pus si la Timisoara (nici nu se putea altfel - acolo s-au montat deja in anul 1884 cam 731 de lampi iluminate electric,orasul devenind primul oras de pe continent iluminat cu lampa lui Ilici,chiar inainte ca Lenin sa se fi nascut).

Daca va ganditi ca nu suntem patrioti si am uitat de Resita,va inselati!
Ne-am adresat in scris,recomandat,primarului-silvicultor, oferind cu TITLU GRATUIT o instalatie completa - stalp,lampa,panouri fotovoltaice,baterii de 300 Ah,controler electronic,cabluri,pana si suruburile aferente,totul,pentru constientizarea energiilor regenerabile gratuite.
Primarul urbei,Dl. Mihai Stepanescu,n-a avut insa timp sau interes pentru fleacuri precum iluminatul gratuit!


Domnia Sa are alte preocupari majore mai ales ca noile alegeri se vad deja la orizont.
Este adevarat ca ne-a contact telefonic un anume domn Brebenariu,dar cand a fost rugat sa-si miste fundul si sa treaca strada, pana la biroul nostru tehnic,unde am instalat o astfel de "naprava" ptr. demonstratii pe viu,n-a mai gasit timpul necesar.
Incercand sa-l contactam direct, pe celular,secretara sa cu o voce barbatoasa s-a rastit la plapanda mea asistenta,cum de nu stim ca "seful nu sufera celularele???"
Vorba aceea: de unde nu-i,nici Dumnezeu nu cere! Informatii suplimentare despre Iluminatul solar si gratuit le puteti obtine prin telefonul nostru verde, 0722.620.620
 
Copyright © seminee.info 2008 - 2016