Calea Lugojului nr. 54, Timisoara , Telefon: 0256.300.000
« Inapoi | Foto Galerie | Prospect produse | Date pentru contact
Stiati ca pentru fiecare Certificat verde cei care produc energie electrica regenerabila primesc 155 lei!

SPARMATIK_II-1
(Programul BIRTA-KAGO "CALDURA PENTRU ROMANIA")
Calatorind intr-una din zilele trecute prin centrul mioritic al tarii, am oprit intr-un sat ratacit ca sa ma interesez de o ruta (in tara asta sistemul de navigatie prin satelit te ajuta doar in orasele mari, restul e provincie - a se citi desert african).

Un satean ce parea putin mai rasarit fata de amarastenii locului mi-a explicat cat a stiut si putut pe unde s-o iau pentru a ajunge la oras.
Dupa fata se vedea ca era tare necajit, exprima o indignare amestecata cu un fel de mahnire.
Intrebandu-l ce necaz s-a abatut asupra-i, imi spuse, revoltat ca i-a venit factura la curent. "Ce le-as mai tranti eu o factura italienilor astora, sa ma tina minte cat or trai" (omul locuia in zona controlata de ENEL Italia).

I-am povestit de celule fotovoltaice care produc curentul electric, i-am spus ca energia electrica produsa prin panouri instalate pe acoperisul casei sau in livada o poate vinde la operatorii de electricitate la un pret de trei ori mai mare decat valoarea energiei electrice consumate. I-am explicat ca poate, intr-adevar, dupa achizitia celulelor fotovoltaice (au o garantie de functionare de pana la 50 de ani!) sa le faca italienilor de la ENEL factura la curent. Si nemtilor de la E.ON. Si altora!

La despartire, cand i-am dat mana, am vazut ca omul era ingindurat. Primise o tema de casa. Dupa o saptamana ne-a vizitat, la cel mai mare show-room din Romania pentru energii regenerabile. Acuma vrea sa vanda cateva lanturi de pamant si sa inceapa productia energiei electrice, sa faca bani! Cum zicea Neil Armstrong, cand a pasit pe luna - un pas mic pentru om, dar un salt gigantic pentru omenire.

Faceti ca timpul sa lucreze pentru Dvs!
Fiti alaturi de noi, mereu cu un pas inainte.
Apropo, stiati ca pentru fiecare Certificat verde cei care produc energie electrica regenerabila (eoliana, voltaica, etc.) primesc 155 lei, iar pentru fiecare MW de curent produs puteti primi 132 lei?
O investitie pentru dvs. si nepotii nepotilor dvs.
De aproape 20 de ani ati lucrat pentru altii. Este timpul sa lucrati pentru Dvs.

BIRTA
Pentru noi viitorul a inceput ieri!
 
Copyright © seminee.info 2008 - 2016