Calea Lugojului nr. 54, Timisoara , Telefon: 0256.300.000
« Inapoi | Foto Galerie | Prospect produse | Date pentru contact
Romania salveaza economia mondiala (Programul European BIRTA-KAGO: Caldura pentru Romania )

Am trait s-o vedem si pe asta!
Cu litere de o schioapa, o multitudine de publicatii din Romania publica pe 30 septembrie 2008, pe prima pagina, visul erotic al unui oltean protapit de aproape 20 de ani taman in varful Bancii Nationale (de care probabil doar moartea ne va desparti), deci mediile transmit stirea ca "Banca Nationala a Romaniei si bugetul de stat au capacitatea sa salveze de la faliment institutiile bancare din Romania, in cazul in care ar putea fi afectate de criza financiara internationala".
Cand am citit stirea, imi cazura ochelarii de pe nasul banatean, si pe moment am avut impresia ca mi s-a marit peste noapte numarul de dioptrii.

Adica, ce nu reuseste sa dreaga cel mai puternic stat din lume, pompand de pe o zi pe alta aproape 1.000 de miliarde de dolari in economia SUA, reuseste un Fat-frumos de la poalele Carpatilor, dintr-un condei, prin intermediul unei institutii de stat a carei importanta ca parghie economica incepe sa fie ireversibil lipsita de importanta pe zi ce trece. Cu un buget total de circa 20 miliarde de euro!

Adunati cu chiu, cu vai, prin cele aproape 200 de taxe luate cu japca de la amarastenii mioritici, de la '89 incoace dar si de la bancile comerciale, ce cara zilnic mii de tone de bani de la si spre seifurile dolofane si sigure ca moartea ale Bancii Nationale. Ori, stim cu totii, pastrarea banilor costa si ea, taxele fiind percepute atat la depunere cat si, mai ales, la restituire.

Banca statului vrea sa se etaleze in salvatorul natiunii, in conditiile in care a asistat neputincioasa la caderea a vreo 15 banci romanesti, una din ele, Bancorex, fosta si singura banca de comert exterior timp de 40 de ani, care odata cu prabusirea a luat in groapa si vreo 16 miliarde de dolari americani. Bani pe care nu i-a mai vazut nimeni (citind printre randuri, a se vedea topul celor 20 de miliardari romani ce nu apar in CAPITAL).

Unora dintre noi, banii le trec realmente printre degete! Cum vin, asa se duc. Astfel, doar unele dintre investitiile facute pe parcursul vietii ne mai aduc aminte ca am avut odata bani.

O astfel de investitie este achizitia unui semineu, o sursa de caldura placuta, nepoluanta si - spre deosebire de o femeie frumoasa - paradoxal de ieftina. Mai mult, cu trecerea anilor, valoarea unui semineu creste, asigurand posesorilor, pe langa un bun de valoare, un confort sporit si economii substantiale in bugetul familiei.

BIRTA - de 17 ani in Romania!
KAGO - de 35 ani in Europa!

Informatii suplimentare la 0255.222.222
 
Copyright © seminee.info 2008 - 2016