Calea Lugojului nr. 54, Timisoara , Telefon: 0256.300.000
« Inapoi | Foto Galerie | Prospect produse | Date pentru contact
Cumpararea unui semineu este o investitie pe termen lung. (PROGRAMUL BIRTA-KAGO''Caldura pentru Romania'')

BERLIN_IV
Am fost deunazi la un cunoscut, care se plangea ca ii "fumega semineul".

Intr-adevar, si-a adus, din Ungaria, o "naprava" ce aducea a semineu, iar cand casa s-a umplut de fum, omul a incercat sa opreasca fumul bandajand usa cu banda de izolatie, mai apoi cu calti ....

I-am amintit zicala cu "Mare-i gradina Domnului!", dar el era bucuros ca nu i-a luat casa foc (spre rusinea mea, nu stiam ca la Resita se pot face case atat de pompoase si... atat de proaste (cosul construit dupa ureche, camere pozitionate haotic, etc.). Tarasenia acestei intamplari rezida in faptul ca a dat bani putini pe un lucru nefolositor.
Dupa rezugravirea casei, o vo lua, probabil, de la inceput.

Indiferent daca va fi achizitionat un sistem de incalzire ieftin sau scump, simplu sau sofisticat, pe gaze, lemne sau paleti, etansarea si randamentul sunt esentiale.

Atunci cand cumparati un semineu, nu va lasati ademeniti de furnizorii de iluzii care vor incerca sa va pacaleasca cu oferte nerealiste, luate din neant, oferindu-va preturi la care mai tarziu se vor adauga cheltuieli suplimentare greu de suportat.

Cumpararea unui semineu este o investitie pe termen lung, de care se vor bucura generatiile urmatoare, ea nu poate fi comparata cu achizitia unui autoturism de care in cativa ani oricum se va alege praful.

Un semineu tine cel putin cat o casa, in palate mai vechi avem si seminee de peste cinci sute de ani. Atunci cand doriti sa cumparati un semineu, ridicand astfel implicit valoarea apartamentului sau casei dvs., solicitati sa vi se specifice, daca este posibil sub forma scrisa, continutul exact al materialelor ce vor fi livrate.


Nu uitati ca folosirea unui semineu care produce caldura pana la 1300 C (temperatura de topire a unor metale) presupune seriozitate si raspundere. Indiferent daca-l veti monta in regie proprie sau prin terti, aveti nevoie de materiale de constructie de inalta calitate dar si de mare performanta, pe care nu le veti putea gasi pe piata autohtona (silicon de etansare in jurul usii - rezistent la 1200C; pasta de lipit si etansare a cosului de fum - rezistenta la 1700 C, boltari refractari sau de creta, placi radiante de caldura invelite cu aluminiu, etc., etc.).


Este motivul pentru care concernul german KAGO livreaza, indiferent de semineul cumparat, absolut TOATE materialele necesare, cepand cu placile de izolatie termica si terminand cu banala banda izolatoare, inclusiv ciment si vopsea decorativa, evident cu planurile de constructie aferente, adaptate la casa dvs.


Pentru ca satisfactia noastra este sa va bucurati multi ani de un produs placut si util. Pe scurt, calitatea germana, la preturi romanesti. Si inca un lucru: adresati va firmelor pe care sa le mai regasiti in magazinul de la care ati facut achizitia bunului dvs.

BIRTA - de 17 ani in Romania!
KAGO - de 35 ani in Europa.

Mai multe informatii puteti primi apeland telefonul nostru 0256/300.000 (Timisoara) sau 0255/222.222 (Resita)
Informatii suplimentare la 0255.222.222
 
Copyright © seminee.info 2008 - 2016