Calea Lugojului nr. 54, Timisoara , Telefon: 0256.300.000
« Inapoi | Foto Galerie | Prospect produse | Date pentru contact
Functionarea unui semineu se poate intinde, ca timp, la sute de ani!

GARANTA_600
In fruntea urbei noastre s-au perindat in ultimii 18 ani cativa edili (intre timp uitati de lume si de dumnezeu), ultimul inlocuit fulminant de un independent politic (zice el!), dealtfel, un tanar cinstit, ambittios si plin de actiune.

Unul dintre fostii primari a ramas cunoscut sub porecla de "Primarul BORDURA" (singurul lucru pe care stia sa-l faca era ca, odata pe an, sa vopseasca borduri). Ultimul dintre ei, "Primar Penal" (ii mai ziceau unii si Primar Reclamant, caci baiatul reclama in draci, pe cine apuca, probabil o reminiscenta ramasa din perioada cand a prins accidental o mica functie civila la comisia SRI din Parlament).

Faptele de glorie ale acestui insipid zgarie branza, rezida si din vesnicele bravuri de privatizare, ramase toate in faza de intentie. Una din ele viza investitii germane majore, dar dupa venirea pe Semenic si apoi la Resita a ambasadorului occidental, primarul nostru l-a pus sa parcheze in spatele Casei de cununii, exact langa gunoiul ce putea pestilential (a ramas celebra remarca a ambasadorului, publicata in presa locala: "Nu promit sa aduc investitori la Resita ...").

Pe un consul, dl. primar l-a amendat de 3 ori - in aceeasi zi! - pentru ca a avut curajul sa parcheze ... in fata Consulatului (justitia locala - care n-a fost oarba), a anulat in procedura de urgenta cele trei amenzi, obligand autoritatea locala sa plateasca si cheltuieli judiciare).

Intre timp echilibrul natural a fost restabilit, acesti trecatori accidentali ai Resitei - si multi altii ca ei - disparand in negura uitarii.

Nu putem ajunge toti primari sau prefecti (buni sau rai!), dar dupa ce plecam de pe aceste taramuri pamantesti, sa lasam sa ramana ceva si dupa noi. Spre exemplu, un semineu! Acesta, nu doar caa ne va supravietui - functionarea unui semineu se poate intinde, ca timp, la sute de ani - dar pe langa caldura si apa calda el ne va oferi multe ore de placere si bucuria intima de a fi impreuna cu familia si cu cei dragi.

Mai multe relatii prin tel. 0256/300.000

Sau, mai bine, vizitati cel mai mare Showroom din Romania, situat inTimisoara, Calea Lugojului 54.

Merita drumul!
 
Copyright © seminee.info 2008 - 2016