Calea Lugojului nr. 54, Timisoara , Telefon: 0256.300.000
« Inapoi | Foto Galerie | Prospect produse | Date pentru contact
Luati-va caldura gratuita prin conceptul european BIRTA-KAGO.

LYRA_I
BIRTA - KAGO Conceptul european CALDURA PENTRU ROMANIA!
Dupa ce Dumnezeu a savarsit Cerurile si Pamantul, l-a creat pe OM (Ioan 1. 1,2 si urm. - Facerea lumii), "... dupa chipul si asemanarea Sa, pentru ca el sa stapaneasca peste tot pamantul si sa-l supuna". (Cap. 9.1,7. Lev. 26.9.).

Mitul izgonirii lui Adam si Eva din paradis (gradina Edenului) nu are sustinere pentru ca se contrazice in versetul 24, apostolul-autor notand: "..... si la rasaritul gradinii Edenului a pus (Dumnezeu - n.n.) niste heruvimi ... sa pazeasca drumul care duce la pomul vietii". (Ps. 104.4.).

Dar omul, curios din fire, ca dealtfel orice fiinta inteligenta, a muscat din fructul cunoasterii, platind fapta sa cu surghiunul in ... Paradis. Este deci evident ca Gradina Eden (raiul, paradisul) se aflau dintotdeauna si au ramas pana in zilele noastre pe Pamant (Terra).

Cand spunem acest lucru argumentam cu faptul ca Dumnezeu - unii dintre contemporanii nostri ii spun Mama Natura - ne-a pus la dispozitie gratuita lumina, caldura, apa cristalina de izvor, aer inmiresmat de miros de flori, legume, fructe, carne, oua, ulei, etc., etc. . Deci absolut tot ce ne putem imagina a avea nevoie!

Este cunoscut faptul si dovedit stiintific ca radiatia soarelui asupra pamantului, produce energia termica si voltaica care ar putea sa acopere consumul anual al intregii planete - atentie! de peste 15.000 de ori mai mult decat se consuma pe an! Despre alte energii alternative - hidro, eoliana, bio - gaz si multe altele nu mai amintim. Dar ce facem noi cu acest volum imens de energie, inafara de a-l risipi in van, indiferent din ce motive?
Solutiile au existat dintotdeauna si exista si astazi, dar oare, cei care hotarasc destinele lumii au interes sa le promoveze?

Credeti ca are interes Electrica, Distrigaz sau Petrom-OMV sa renunte la purcoiul de banet pentru ca noi sa traim mai bine? Evident ca nu!
Solutia iesirii din impas exista!
Luati-va caldura gratuita prin conceptul european BIRTA-KAGO.
Aduceti-va contributia ca maine sa fie astazi!
Este in puterea voastra! Mai multe informatii le puteti obtine apeland telefonul nostru 0255/21.21.21 sau, mai bine vizitati cea mai mare expozitie de sisteme de energii regenerabile din Romania la Timisoara, Calea Lugojului, nr. 54, tel. 0256.300.000

BIRTA - KAGO,
Pentru noi, viitorul a inceput ieri!
 
Copyright © seminee.info 2008 - 2016