Calea Lugojului nr. 54, Timisoara , Telefon: 0256.300.000
« Inapoi | Foto Galerie | Prospect produse | Date pentru contact
Programul european BIRTA-KAGO - Caldura pentru Romania

Citim in ultimul timp tot mai des despre medici care nu misca un deget daca nu "cotizezi", despre cazuri grave de malpraxis, ba chiar despre incalcarea juramantului lui Hypocrate de catre doctorii locali, despre problemele procurarii de medicamente in general si despre problemele cu care se confrunta sistemul medical din tara in special.

Pe mine, personal, aceste lucruri ma duc cu gandul la fragilitatea si caracterul trecator al fiintei umane.

Desi mi-e greu sa confirm sau sa infirm multitudinea de afirmatii acuzatoare din presa sau televiziune (sunt destul de sanatos - bat in lemn! - si am cunoscut o multitudine de medici doar de la intalniri mondene sau de pe pirtia de schi), indirect, am avut insa ocazie sa mai dau pe la spital, vizitand prietenii bolnavi sau membrii de familie care au trebuit din varii motive sa se interneze. Am putut deasemeni, sa asist, prin geamul vizitatorului curios, la interventii chirurgicale de dificultate medie.

De atunci nu reusesc sa scap de "sindromul" respectului fata de un medic, omul in stare sa opereze, ca un robocop, ore intregi, fara sa cracneasca, iar, culmea, atunci cand operatia i-a reusit, sa se bucure, cu intreaga echipa, poate mai mult decat unii mebri de familie, de reusita sa. Indiferent cat de generosi au fost pacientii sau sustinatorii legali ai operatului.

L-as parafraza pe un cunoscut jurnalist si scriitor carasean, plin de umor acid atunci cand ni se adreseaza cu apelativul "Mai, domnilor tarani!" oare am eu dreptul, muritorul de rand, atunci cand propria-mi viata atarna de un fir de ata, am eu dreptul a pretinde unui medic, angajat cu un salar de mizerie, sa lucreze ziua si noaptea, ca noi sa ne simtim bine in pielea noastra, si evident, sa faca totul pe gratis?

Categoric NU! Pentru ca noi, muritorii de rand, daca nu dormim o noapte pe an, dintr-un motiv oarecare, vorbim despre "nopti nedormite" care ne-au scos "peri albi" si ne tanguim zile intregi ca o muiere isterica, in timp ce docotorii, in fata carora imi scot palaria de la distanta vorbesc nonsalant, atunci cand sunt de de serviciu noaptea, despre o banala noapte petrecuta la camera de garda!

Īnteleg ca dupa parcurgerea acestor randuri va ganditi sa obtineti ceva durabil, ce nu necesita asistenta medicala!

Avem alternativa - un semineu KAGO, cu o durata de viata de la 100 ani in sus, care nu necesita service si ingrijiri medicale - o alegere sigura, de care se va bucura nu doar ochiul dvs. ci si intreaga dvs. fiinta.

Informatii suplimentare la 0255.222.222
 
Copyright © seminee.info 2008 - 2016