Calea Lugojului nr. 54, Timisoara , Telefon: 0256.300.000
« Inapoi | Foto Galerie | Prospect produse | Date pentru contact
Un semineu KAGO, are o durata de viata de la 100 ani in sus.

BERLIN_IV
(PROGRAMUL EUROPEAN BIRTA-KAGO ''Caldura pentru Romania'')
Citim in ultimul timp tot mai des despre medici care nu misca un deget daca nu "cotizezi", despre cazuri grave de malpraxis, ba chiar si despre incalcarea, de catre doctorii locali, a juramantului lui Hypocrate, despre greutatile procurarii de medicamente in general si despre problemele cu care se confrunta sistemul medical din tara in special, sa nu mai pomenim Pe mine, personal, aceste lucruri ma duc cu gandul la fragilitatea si caracterul trecator al fiintei umane. Desi mi-e greu sa confirm sau sa infirm multitudinea de afirmatii acuzatoare din presa sau televiziune (sunt destul de sanatos - bat in lemn! - si am cunoscut o multitudine de medici doar de la intalniri mondene sau de pe partia de schi), indirect, am avut insa ocazie sa mai dau pe la spital, vizitand prietenii bolnavi sau membrii de familie care au trebuit din varii motive sa se interneze. Am putut deasemeni, sa asist, prin geamul vizitatorului curios, la interventii chirurgicale de dificultate medie. De atunci nu reusesc sa scap de "sindromul" respectului fata de un medic, omul in stare sa opereze, ca un robocop, ore intregi, fara sa cracneasca, iar, culmea, atunci cand operatia i-a reusit, sa se bucure, cu intreaga echipa, poate mai mult decat unii mebri de familie, de succesul interventiei medicale. Indiferent cat de generosi ar fi fost pacientii sau sustinatorii legali ai operatului. L-as parafraza pe un cunoscut jurnalist si scriitor carasean, plin de umor acid atunci cand ni se adreseaza cu apelativul "Mai, domnilor tarani!" si ma intreb, oare am eu dreptul, ca atunci cand propria-mi viata atarna de un fir de ata, cand ajung la spital pe targa si dupa cateva zile plec pe propriile-mi picioare, am eu dreptul oare a pretinde unui medic, angajat cu un salar de mizerie, sa lucreze ziua si noaptea, pentru ca noi sa ne simtim bine in pielea noastra, si evident, fara a pretinde o atentie mai mare sau mai mica de catre bolnavul tratat?

Categoric NU! Pentru ca noi, muritorii de rand, daca nu ne putem odihni o noapte pe an, dintr-un motiv oarecare, vorbim despre "nopti nedormite" care ne-au scos "peri albi" si ne tanguim zile intregi ca o muiere isterica, in timp ce doctorii, in fata carora imi scot palaria de la distanta, amintesc nonsalant, atunci cand sunt de de serviciu noaptea, despre o banala noapte petrecuta la camera de garda!

Inteleg ca dupa parcurgerea acestor randuri va ganditi sa obtineti ceva durabil, ce nu necesita asistenta medicala! Avem alternativa - un semineu KAGO, cu o durata de viata de la 100 ani in sus, care nu necesita service si ingrijiri medicale - o alegere sigura, de care se va bucura nu doar ochiul dvs. ci si toti cei ce va calca pragul. Mai multe informatii puteti primi apeland telefonul nostru 0256/300.000 (Timisoara) sau 0255/222.222 (Resita)
Informatii suplimentare la 0255.222.222
 
Copyright © seminee.info 2008 - 2016