Calea Lugojului nr. 54, Timisoara , Telefon: 0256.300.000
« Inapoi | Foto Galerie | Prospect produse | Date pentru contact
Sistemele germane KAGO sunt o solutie durabila! (Programul European BIRTA-KAGO: Caldura pentru Romania )

Mintea Romanului cea de pe urma este o chestiune straveche, ca si zicala cu facutul carului iarna si a saniei vara.

Cu toate acestea, asistam in continuare, stupefiati, la modul barbar in care suntem prostiti, cu mic si mare, nu doar de guvernul si politicienii romani sau europeni, ci practic de un sistem economic ticalosit la nivel global, care ne acapareaza, incet dar sigur, aidoma unei caracatite, de a carei tentacule buzunarele noastre nu pot scapa!

Cotizam cu totii,indiferent de starea materiala sau de culoare politica. Si, daca tot am luat-o cu proverbe si zicatori, trebuie s-o mai zic si pe cea cu "precum iti asterni, asa dormi".Pentru ca, daca vom fi sinceri cu noi insine, stand stramb dar judecand drept, nu ne baga nimeni mana in buzunar!

Stam linistiti la coada de curent, gaze, apa, etc., daca nu ajungem la rand, mai venim si maine, nu-i bai; mergem la vot de cate ori este nevoie, ca asa ne dicteaza constiinta si obligatia civica, iar proverbul cu "mananc putin si ma imbrac frumos" si-a pierdut sensul de cand Rusii au ajuns din proletari oligarhi, pentru ca "gazul subtire cu cheltuiala se tine"(cica, savantii l-ar fi inviat pe Lenin, si primele lui cuvinte au fost: Proletari din toate tarile, iertati-ma!).

Lasand glumele la o parte, sa mai spun ca, omenirea cunoaste o duzina de procedee de obtinere a caldurii si a luminii in mod gratuit: prin biomasa (biogaz),pe cale geotermala, hidroenergie, pompe de caldura, incalzire prin condensare, celule de cogenerare, energii eoliene, energii vulcanice, energii fotovoltaice, etc., etc. .
Astazi si aici, noi va oferim cateva din aceste resurse de energie si caldura.

Sistemele germane KAGO sunt o solutie durabila, iar in spatele nostru sta o armata de peste 1 milion de clienti multumiti, peste jumatate de milion de seminee montate, peste un sfert de milion de cosuri de fum inlocuite sau complet reabilitate, si multe altele.
KAGO - cel mai mare concern european din acest segment de piata se afla din acest an in vecinatatea Dvs! Nu ratati ocazia!

Īncheind cu zicala: Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n sac!, va invit sa vizitati cel mai mare showroom din domeniul energiilor regenerabile (si gratuite) din tara. Drumul se merita!

BIRTA - de 17 ani in Romania!
KAGO - de 35 ani in Europa!

Informatii suplimentare la 0255.222.222
 
Copyright © seminee.info 2008 - 2016