Calea Lugojului nr. 54, Timisoara , Telefon: 0256.300.000
« Inapoi | Foto Galerie | Prospect produse | Date pentru contact
Zilele caniculare nu trebuie sa va deruteze! Iarna urmatoare va veni cu siguranta!

KAGOL_NEPTUN_EDELSTAHL
(Programul BIRTA-KAGO "CALDURA PENTRU ROMANIA")
Si cu iarna vine frigul, o stie tot natul. Vreti si la anul sa scoateti din buzunar milioanele de lei pentru caldura? Cu siguranta ca nu! Atunci, solutia este BIRTA!
V-a trecut vreodata prin cap idea trasnita de a atirna in cui, o soba, pe perete??? Ca un televizor! Ideea nu este doar revolutionara, ea este si practica (da caldura)!

Spuneam si data trecuta, lucrurile geniale sunt atat de simple!
Noi va oferim o soba de incalzire din Germania care nu necesita cosul de fum, dar la conceperea careia bunul meu prieten dr. Kago a lucrat 35 ani! Ideea i-a venit la mult timp dupa ce a castigat primul miliard (de dolari). Gandul l-a plesnit dupa ce a finalizat cea de-a noua fabrica, fiecare un pic mai mare ca CSR-ul nostru din Resita (sau cum i-o mai fi zicand acuma!)

Pentru a va incalzi cu aceasta soba nu aveti nevoie de lemne, carbune, gaz - nici macar de curent electric. Aveti nevoie de imaginatie! Si de noi! Care va oferim o sursa de incalzire (model NEPTUN) , un semineu elegant, atarnat de perete, ce da si caldura. Cand vreti si cat de des doriti. UN SEMINEU la care flacara si jocul de lumini va vor captiva ore intregi. Alungand stresul adunat in timpul zilei!
Informatii suplimentare la 0255.222.222

Noi nu imitam, noi inovam!
 
Copyright © seminee.info 2008 - 2016