Calea Lugojului nr. 54, Timisoara , Telefon: 0256.300.000
Pagina de start | Foto Galerie | Prospect produse | Date pentru contact
CONCEPTUL DE ENERGIE

PATRU ANOTIMPURINoi promovam ideea de energie cu concepte inovative, de care dumneavoastra, ca client, nu aveti decat de profitat. Economisiti cheltuielile de energie prin utilizarea cumpatata a energiilor regenerative

Conceptul de energie PATRU ANOTIMPURI a fost dezvoltat pentru oamenii care pretuiesc mediul inconjurator si pentru care este importanta protectia mediului, si care prin comportamenul lor exemplar vis-a-vis de sursele de energie ecologice si regenerative, vor sa puna in aplicare conceptia lor proprie despre mediu.

Conceptul de energie PATRU ANOTIMPURI confera un grad de independenta - atat in lunile cu mult soare, cat si in zilele geroase de iarna.

Pentru ca, indiferent daca e cald sau rece, cu instalatia solara pe acoperis si cu semineul cu circuit de apa in living, se produce, in orice perioada, destula energie necesara a sprijini eficient prepararea apei calde, printre altele pentru incalzire, dus sau baie.

Cu ajutorul dispozitivului de inmagazinare multifunctional KAGO si cu regularizatorul inovativ de energie apartenent se definitiveaza conceptul de energie.

Acest sistem de inmagazinare a fost conceput special pentru dozarea energiei solare si pentru utilarea instalatiilor de incalzire cu circuit de apa.

In plus, poate fi conectata si o sursa de incalzire principala (de ex. incalzire pe ulei sau gaz).

Imediat ce energiile regenerative nu mai pot acoperi necesarul de apa calda al casei, dispozitivul de inmagazinare multifunctional primeste cantitatea suplimentara de energie termica necesara prin instalatia de incalzire conventionala.

Astfel confortul privind apa este asigurat - in conditiile utilizarii maxime a surselor de energie regenerativa. In acest fel sunt economisiti bani efectivi si cheltuielile de combustibili lichizi sau gaz sunt reduse la strictul necesar.

In cadrul "Programului de impulsionare a pietei pentru energii innoitoare", in august 2007 au fost fost suplimentate mijloacele pentru promovarea investitiilor in instalatii solare a Comunitatii Europene.

Colectoarele solare KAGO sunt catalogate ca demne de promovat de catre BAFA (Agentia Federala pentru Economie si Controlul Exporturilor din RFG), dupa directivele actuale ale Ministerului Mediului. Prin initiativa privind protejarea climei, KAGO sprijina conceptul acestor mijloace de promovare.

In cadrul acestei initiative, KAGO subventioneaza finantarea conceptului de energie patru anotimpuri, printr-o dobanda fabuloasa de 0,0 % (valabil pentru teritoriul RFG). Astfel putem face ca visele sa devina realitate si putem sprijini ideea comuna de protejare a climei. Aceasta inseamna ecologie si economie in perfecta consonanta!
Copyright © seminee.info 2008 - 2016